Türk Motifleri Duvar Karosu

Duvarlarda Özel Tasarımların Mekana Etkisi

Tutkulu mekanlar yaratabilmek için duvar dekorasyonu olmazsa olmazdır ve ilk gözümüze çarpandır.

Yeni nesil beton duvar karoları ile mekan tasarımlarını büyülü bir hale getirmek çok kolay. Doğal görünümü ve üç boyutlu tasarımlar mekana müthiş bir zenginlik katıyor. El işçiliğinin sanatsal havası ile tasarımın özgür gücü birleşerek sarayların yüzey dokularını andırıyor.

XoX Duvar Karosu Kişiye Özel

Duvar karolarını iç ve dış mekanda kullanabilirsiniz. Farklı ebat seçenekleri tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz desenleri veya sembolleri duvar karosunda kabartma tekniğiyle işleyebilirsiniz. Kendi kişiselleştirilmiş duvar karonuzu Womo Tasarımcılarına tasarlatabilirsiniz.

Türk Motifleri Duvar Karosu

Duvar karoları aynı zamanda pratikliği ile ön plana çıkan bir aksesuar. Duvar kağıdını hızlı bir şekilde sollayan duvar karolarının yüzeye uygulaması da temizliği de daha kolay. 

 

Dış cephede stilinizi yansıtın!

Sevdiğiniz desenleri duvar karolarının üzerine tasarlayın ve dışardan bakıldığında merak uyandıran mekan girişleri yaratın. Sevdiğiniz renkleri her bir karede farklı kullanın. Farklı formları birleştirerek bir bütün yaratın. Yuvarlak ya da üçgen, kare ya da dikdörtgen fark etmeksizin lego gibi duvar karolarını iç içe geçirebilirsiniz. 

 

İç tasarımı duvar karoları ile tamamlayın.

İç tasarımı tamamlamak için benzersiz şekilde üretilmiş beton paneller duvara kolayca monte edilir. Duvar boyamanın yükünden ve temizliğinden kurtarır. Uzun yıllar ilk gün ki görünümünü korur. Duvar karoları ofis ve ev içi tasarımlarına karakter katmak için tasarlandı. Estetik çekiciliği ile iç mekanınızı sevdiğiniz renk ve motiflerle kişiselleştirerek zevkinize göre tasarlayın.

Back to blog